Meat Up

For the wise man, every day is a festival!

ons ware instinct komt op festival tot leven! ongekende, ruige en stoere bbq waar de festivalgangers het nog jaren over zullen hebben. Voor festivals halen wij het uiterste uit onze smokers en gaan we door tot de laatste man, burger, 16 uur low and slow gegaard pulled beef en 6 uur lang gerookte ribs. ook al zijn de rijen voor onze smokey bbq nog zo lang en moeten we dubbel zo hard werken om al die honderden items per uur te maken, altijd streven wij naar kwaliteit, nooit zal het product verwaarloosd worden. 

Meat-Up staat voor verbinding en gezelligheid. Voor het maken van de beste gerechten op basis van smaak, kwaliteit en beleving. Meat-Up is samenkomen om met ze alle te genieten en te zorgen voor de mensen om ons heen. 

Wij willen met onze evenementen catering het beste halen uit de producten die wij verkopen. Hierbij wordt er gekeken naar de kwaliteit van het product, de smaak van de klant en wat wij kunnen doen voor de beste smaakervaring en de overal beleving van ons als cateraar naar de klant toe.

Wij willen de foodcultuur van evenementen hervormen door niet alleen kwalitatief goede producten te leveren maar producten te bereiden met een verhaal en een beleving! Hierbij nemen wij als cateraar de klant mee op ons avontuur tijdens het bereiden van het bestelde product.

Sluit Menu