Meat Up

A MEETING ISN'T COMPLETE WITHOUT A BBQ

op originele wijzen jullie Klanten, collega’s en relaties laten bijeenkomen voor een zakelijke ontmoeting, bedrijfsfeest, borrel of elk ander zakelijk event? Met Meat-Up ben je zeker van een spektakel zonder dat er nog iets geproefd is! 

met onze pitmasters en enthousiaste crew verzogen wij de lekkerste en verrassendste gerechten voor je evenement. kies je voor Meat-Up dan kies je voor een origineel concept voor jullie feest met pure ingredienten en sensationelen smaken. van kleine borrelbite’s tot volledig uitgebreid diner: Meat-Up maakt er een feest van om nooit meer te vergeten!

Doe direct een vrijblijvende cateringaanvraag

concepten die ideaal zijn voor een bedrijfsfeest

BARBECUE

Compleet verzorgd Meat-Up BBQ met alles er op en er aan. je kan deze optie zo uitgebreid mogelijk maken als je maar wilt. heerlijke gerechten, exclusieve drankjes en de mooiste aankleding! of een simpele maar heerlijke BBQ met alleen maar gerechten. geen probleem! 

Food give-away

een promotie stunt, iets te vieren  of gewoon een bedankje? dan is de give-away een perfect idee! grote of kleine hapjes die worden weggegeven om je klanten dat kleine extraatje te geven. 

BORREL

Een selectie van onze bbq-bites worden vanaf grote schalen en
plateau’s aan je gasten gepresenteerd.

Sluit Menu