Meat Up

CATERING WAAR JE MAAR WILT!

EEN FEEST OM NOOIT MEER TE VERGETEN! MET MEAT-UP OP UW FEEST ZAL DAT ZEKER GEEN PROBLEEM ZIJN. MET ONZE SMOKERS ER UITGEBREIDE MENU’S TOVEREN WIJ JOU FEEST OM TOT EEN WARE BELEVING WAAR IEDEREEN HET NOG JAREN OVER HEEFT!

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW  FEEST IN UW EIGEN TUIN OF ANDERE OMGEVING. DE HELE AVOND HEERLIJKE GERECHTEN EN DRANKJES VERZORGD DOOR ONZE ERVAREN EN ENTHOUSIASTE CREW. NEEM CONTACT MET ONS OP EN WIJ MAKEN EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE! ONS DOEL IS OM MET ONZE PERSOONLIJKE EN CREATIEVE AANPAK ERVOOR TE ZORGEN DAT U MET EEN GERUST HART UW CATERING AAN ONS OVER KUNT LATEN. HEEFT U VRAGEN  LAAT HET ONS DAN WETEN, WIJ ZIJN ALTIJD TELEFONISCH OF PER EMAIL BEREIKBAAR EN HOPELIJK KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN MET ONZE SERVICE

Doe direct een vrijblijvende cateringaanvraag

Gerechten &
Menu opties

ALLE IS MOGELIJK BIJ MEAT-UP! VAN BORRELBITES TOT VIJFGANGENMENU EN ALLES DAARTUSSEN, WIJ MAKEN VAN JOUW FEEST EEN BELEVING OM NOOIT TE VERGETEN. OM EEN IDEE TE GEVEN VAN DE MOGELIJKHEDEN, HEBBEN WIJ EEN DRIETAL MENU’S SAMENGESTELD DIE HIERONDER TE VINDEN ZIJN. NAAST ONZE STANDAARD MENU’S KUNNEN WIJ OOK EEN GEHEEL OP MAAT GEMAAKT MENU SAMENSTELLEN DIE VOLDOET AAN AL UW WENSEN. VOOR DE VEGETARIËRS DIE VAN BBQ HOUDEN BEREIDEN WIJ MET NET ZO VEEL PLEZIER “HAPPY VEGGA DISHES”. SO, LET’S MEET UP AT MEAT-UP! 

Surf and turf
(vis & vlees)

Surf & turf? Da’s vlees en vis in één gerecht. Het is een gewaagde mix, maar oh-zo-lekker als je alle ingrediënten samenvoegt. het lekkerste van de zee en het beste van het land samen op je bord! wie wil dat nou niet? 

ga samen met ons het gewaagde avontuur aan van deze bijzondere combinatie! er zullen verschillende gerechten langs komen van vlees, seizoensvis en combinaties ervan. 

durft u het aan? neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Austin TX
(Ultimate beef menu)

It’s all beef or nothing! Austin texas staat bekent om zijn geledarische bbq helden en overheelrijke gerechten. In tegenstelling tot andere vormen van bbq met varken of ander vlees, is het belangrijkste ingrediënt van een echte Texes bbq rundvlees! wij gaan jou feest dan ook omtoveren tot een waar taxes bbq festijn met verschillende beef gerechten zoals brisket, beef ribs and many more!

al trek in beef? neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Meat Y'all
(Festival style BBQ)

backyard festival!! onze smoker die rokend op de achtergrond het vlees en groente langzaam gaard. muziek in de achtertuin en  heerlijke gerechten uitgeserveerd op bestelling zoals op een festival. met ons Meat Y’all menu haalt u al onze toppers van het festivalseizoen naar uw feest toe. Smokey ribs, pulled pork, BBQ chicken en de bad ass burger zal iedereen doen verlangen naar meer! 

zin in een festival style bbq? neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Sluit Menu