Doing something better than work

ONZE PASSIE

Wij houden van BBQ en onze passie en liefde hiervoor willen delen met de rest van Nederland. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van BBQ. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!
  • Dag drie in @alkmaarprachtstad voor de laatste dag met special crew member @antjebkk #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn #carnival #carnivoor #DubbelDoel #dubbeldoelkoe #meatup
  • @etenoprolletjes is aan!!!!! Tot23:00 en morgen tot van 12:00 tot 22:00 hope to meat ya’ll  #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn #carnival #carnivoor #DubbelDoel #dubbeldoelkoe #meatup
  • Mottenballen aan de kant Het opbouwen is begonnen in @alkmaarprachtstad voor de eerste editie van @etenoprolletjes hope to meat ya’ll #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn #carnival
  • We kunnen niet wachten!!! @etenoprolletjes in Alkmaar (gemeente) dit weekend is de kick off van het seizoen 2019 #bigsmoker #bbqlife #meatsweats #meatlover #outdoorkitchen #outdoorcooking
  • Wish me luck!! Vandaag de uitdaging van een Brisket! Dat wordt smullen vanavond!! #brisket #bbqporn #bbqlovers #lowandslow #dubbeldoelkoe
  • TBT!!!! First big BBQ gig. I feel so blessed to where we are right now... thnx to the Crew and our fans. #tbt #bbqlife #bbqsmoker #happy #fans #foodporn

WIE ZIJN WIJ?

IMG-20180610-WA0009

MARK STOMPH

Vuurtje stoken dat kon hij al. En met een voorliefde voor koken moest deze combi wel goed komen. Als vleesverslinder houd mark wel van het avontuur om op festivals de lekkerst stukken vlees te bereiden en de proteïne trein door te laten roken. Werken dat kan je het volgens Mark niet echt noemen, hij ziet het als een avontuur waarbij hij en zijn crew samen door het vuur gaan voor de perfecte bbq beleving!

SILVESTER KUIPER

Vleeseter met het motto: gewoon iets doen dat leuker is dan werken! Als ‘diehard carnivoor’ vind Silvester dat vlees of op open vuur of low-and-slow in een smoker het best tot zijn recht komt. Silvester is al meer dan 20 jaar bezig met smaken en beleving, vooral zijn vakmanschap en het anders denken maak zijn bakkerij tot een succes. Deze kwaliteit en zijn liefde voor barbecue neemt hij ook mee naar Meat Up. Wat er is kennen we al, dus hoe kunnen wij het anders doen?

40513598_1818764798218818_5151351004221931520_n

T 06 8322 9363

Meatupbaarn@gmail.com

Sluit Menu