Doing something better than work

ONZE PASSIE

Wij houden van BBQ en onze passie en liefde hiervoor willen delen met de rest van Nederland. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van BBQ. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!
  • To beef or not to beef.. that' s the question!! Afgelopen sessie heerlijke pulled beef gemaakt van 'the one and only' @heijdravleesvee #dubbeldoelkoe !! #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn  #carnivoor #DubbelDoel #dubbeldoelkoe #meatup #HeijdraOriginal #meatupbaarn
  • In the zone op een van de leukste plekken “de lange kant” the #ribster in actie op @dorpsfeesthoogland.  #bbqlife #ribs #meatupbaarn
  • Wat een prachtige dag vandaag!!! Gefeliciteerd André met het winnen van onze Ultimate Share Plate voor ons 2 jarig jubileum!! Dat hij maar gesmaakt heeft! #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn  #carnivoor #DubbelDoel #dubbeldoelkoe #meatup #HeijdraOriginal #meatupbaarn
  • #etenoprolletjes #meatupbaarn 😀#wageningen
  • If you want a Bad-ass wedding, just get a Bas-ass burger!!!
Afgelopen donderdag mochten we de catering verzorgen voor dit mooie paar op hun trouwdag, tevreden gasten en een super sfeer. #goodvibesonly #weddingcatering #grateful #meatupbaarn #love
  • Wat is er veel gebeurd in die twee jaar! 
Thnx to are Crew en de bedrijven waar mee we mogen samenwerken, de leuke catering opdrachten en iedereen die in ons geloven.  #bbqlife #meatsweats #brisket #ribs #pulledpork #meatporn #foodporn  #carnivoor #DubbelDoel #dubbeldoelkoe #meatup #HeijdraOriginal #meatupbaarn

WIE ZIJN WIJ?

IMG-20180610-WA0009

MARK STOMPH

Vuurtje stoken dat kon hij al. En met een voorliefde voor koken moest deze combi wel goed komen. Als vleesverslinder houd mark wel van het avontuur om op festivals de lekkerst stukken vlees te bereiden en de proteïne trein door te laten roken. Werken dat kan je het volgens Mark niet echt noemen, hij ziet het als een avontuur waarbij hij en zijn crew samen door het vuur gaan voor de perfecte bbq beleving!

SILVESTER KUIPER

Vleeseter met het motto: gewoon iets doen dat leuker is dan werken! Als ‘diehard carnivoor’ vind Silvester dat vlees of op open vuur of low-and-slow in een smoker het best tot zijn recht komt. Silvester is al meer dan 20 jaar bezig met smaken en beleving, vooral zijn vakmanschap en het anders denken maak zijn bakkerij tot een succes. Deze kwaliteit en zijn liefde voor barbecue neemt hij ook mee naar Meat Up. Wat er is kennen we al, dus hoe kunnen wij het anders doen?

40513598_1818764798218818_5151351004221931520_n

T 06 8322 9363

Meatupbaarn@gmail.com

Sluit Menu