Doing something better than work

ONZE PASSIE

Wij houden van BBQ en onze passie en liefde hiervoor willen delen met de rest van Nederland. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van BBQ. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!
  • Ondanks de pittig wind toch real deal bbq bij @destookplaats wij zijn er tot 21:00 hope to meat y’all #bbqlife #hilversum
  • Morgen staan we in het centrum van  Baarn  voor Wim Hogeveen tijdens de sinterklaas intocht! Vandaag maar eens voorbereidingen treffen voor als de Sint komt proeven!😉 Meat you there!!!
  • Dan mag het wel koud zijn buiten! Lunchen moet toch gebeuren! Overheerlijke Chipotle-honey chicken kebabs gemaakt met een gegrilde ananas salade 😋 #bbq #chicken #foodlovers (vragen over het gerecht? Stuur gerust een berichtje!!)
  • Vandaag vanaf 16:00 gaan we nog een keer vlammen met @etenoprolletjes in @wageningen het wordt een mooie afsluiter van een top seizoen. Hope to meat y’all #bbqlife #bbqsmoker #etenoprolletjes #wageningen
  • The rain is cone and the oak is still burning!! Hope to meat y’all @etenoprolletjes #oak #fire #bbqlife #pitmaster
  • Give it up for the Kid @aram.mets 2.0 Today, happy birthday bro🍻#kid #birthdayboy #bbqlife #pitmaster #smokerbbq #meatupbaarn

WIE ZIJN WIJ?

IMG-20180610-WA0009

MARK STOMPH

Vuurtje stoken dat kon hij al. En met een voorliefde voor koken moest deze combi wel goed komen. Als vleesverslinder houd mark wel van het avontuur om op festivals de lekkerst stukken vlees te bereiden en de proteïne trein door te laten roken. Werken dat kan je het volgens Mark niet echt noemen, hij ziet het als een avontuur waarbij hij en zijn crew samen door het vuur gaan voor de perfecte bbq beleving!

SILVESTER KUIPER

Vleeseter met het motto: gewoon iets doen dat leuker is dan werken! Als ‘diehard carnivoor’ vind Silvester dat vlees of op open vuur of low-and-slow in een smoker het best tot zijn recht komt. Silvester is al meer dan 20 jaar bezig met smaken en beleving, vooral zijn vakmanschap en het anders denken maak zijn bakkerij tot een succes. Deze kwaliteit en zijn liefde voor barbecue neemt hij ook mee naar Meat Up. Wat er is kennen we al, dus hoe kunnen wij het anders doen?

40513598_1818764798218818_5151351004221931520_n

T 06 8322 9363

Meatupbaarn@gmail.com

Sluit Menu